ERVIN VIČEVIĆ O (NE)IZBORU ČLANOVA NO MEĐIMURJE PLINA I ODGOVOR NA KLEVETE I LAŽI GOSPODINA REBERNIKA

Donosimo osvrt načelnika Općine Selnica gospodina Vićevića koji je uputio načelniku Općine Štrigova gospodinu Reberniku u svezi izbora člana NO Međimurje plina.

Nakon skupštine Međimurje plina nadao sam se da će Vaš potez biti poziv na zajednički sastanak kako je to predložio predsjedavajući skupštine gosp. Kovač. No umjesto toga meni šaljete uvredljiv dopis ponovno pun neistina.

Da krenem još jednom od  početka. Zvali ste me telefonom i rekli kako postoji sporazum i kako ste Vi na redu za člana NO Međimurje plina. Pošto sam imao pozive svih strana odlučio sam otići na Međimurje plin gdje sam provjerio tko je bio član NO zadnjih 15 godina. Na temelju toga odmah sam napisao dopis svima iz naše grupacije gdje sam zatražio sastanak svih nas ,a posebno napisao ako sporazum postoji prihvatit ćemo ga. Nakon toga krenuli smo u potragu u općinskoj arhivi za sporazumom, ali od njega ni traga, a onda dobivam sporazum gdje se vidi kako je potpisan samo gosp. Dobranić- bivši gradonačelnik Murskog Središća i kako sporazuma ustvari nema.

Pa eto pitam Vas kako ste mogli izjaviti laž kako sporazum postoji,a nije bio potpisan ni od strane Štrigove i to ste dobro znali. Na skupštini  slijedi neistina kako sam Vam ja potpisao suglasnost. Pokažite je ako je imate.

Ono što je po meni posebno izazvalo revolt je članak u medijima kako je gosp. Antun Zadravec predložen za člana NO Međimurje plina. Pitam Vas gdje je Vama , a i gosp. Zadravcu uopće moral izjaviti tako nešto. Minimum političke, pa i ljudske pristojnosti je da netko tko bi nas trebao predstavljati barem nazove ako već nema vremena pa kaže ja sam taj i taj. Upravo to je napravio gosp. Strojko i predstavio se kao kandidat koji želi biti član NO. Pošto je gospodin upravni pravnik pa i prema naputku revizije koja traži da se u NO postavi kvalitetna i kvalificirana osoba ima moju podršku.

U Vašem dopisu nastavljate blatiti mene, a uvjeravam Vas zato što ste Vi sada u sukobu očito i sa samim sobom, sukoba među općinama nema ,a s moje strane ni našeg međusobnog. Pišem ovo jer jednostavno ne dozvoljavam da me se blati i omalovažava bez argumenata.

Eto još jednom Vas pozivam da sazovete sastanak pa da vidimo tko će se sve odazvati, ali svakako je na Vama da budete začetnik. Iz  Vašeg dopisa meni vidim da  nemate potrebe za tim iako , naglašavam, to nam je preporučeno. Ako smo grupacija za izbor člana onda imamo sami pravo odabrati svojeg predstavnika. Nadam se da je ovo zadnji napad neistinama na mene i da i dalje možemo surađivati ne zbog nas nego zbog općina kojima upravljamo, a neke izjave iz Vašeg zadnjeg dopisa graniče s glupošću što je još jedan pokazatelj da je u politici sve moguće.

Moj prvi dopis i Vaš dopis u privitku dostavljen urednicima međimurskih tjednika.

Pozdrav

Ervin Vičević

plin1

Snimka cijelog zaslona 11.5.2016. 221945b

plin3