Ervin Vičević kreće po treći mandat na čelu Općine Selnice

Aktualni načelnik Općine Selnice, HDZ-ov Ervin Vičević kreće u borbu za treći mandat na čelu Općine na nadolazećim lokalnim izborima.

Od kada je 2013. preuzeo dužnost načelnika, Općina Selnica u uzlaznoj je putanji i doživljava procvat iz godine u godinu.

„Puno projekata je realizirano tijekom proteklih godina, a samo iz europskih fondova povukli smo 20 milijuna kuna. Upravo zato želim nastaviti voditi Općinu kako bismo mogli završiti sve ono što imamu u planu jer je pred nama nekoliko velikih projekata. Posebno mi je zadovoljstvo što je najavljeni projekt izgradnje poslovno-stambene zgrade u Selnici izazvao ogromnu pozornost mještana, a i šire javnosti. Javljaju se zainteresirani čak i izvan Međimurja, tako da se imamo čime ponositi. Imamo još puno pripremljenih projekata. Upravo sam danas bio u Ministarstvu turizma gdje smo razgovarali o sufinanciraju jednog važnog turističkog projekta za našu općinu, tako da s investicijama ne stajemo. Spomenimo i izgradnju dječjeg vrtića koja je završena, a u tijeku je prikupljanje dozvola“, poručio je Vičević.

Osim većih investicija, tu su projekti koji se realiziraju svake godine poput modernizacije nerazvrstanih cesta i elektroenergetske obnove.

„Vjerujem da su građani kroz sve ove godine prepoznali moj rad. Svi realizirani projekti, kao i oni u najavi, potvrda su da znamo što radimo, da slušamo potrebe mještana, da unapređujemo našu općinu u svim segmentima i tako ćemo raditi i dalje. Uzdignute glave krećem u borbu za treći mandat jer iza mene stoje rezultati. Moj način rada ostaje isti inastavit ćuistim tempom činiti našu općinu boljim mjestom za život“, poručio je načelnik Vičević

HDZ Međimurske županije