ERVIN VIČEVIĆ Anonimne prijave o vrtiću pune laži i podmetanja postaju glavna vijest

Načelnik Općine Selnica Ervin Vičević obratio se javnosti opširnim postom na svom Facebook profilu. Mi prenosimi dio koji se odnosi na dječji vrtić jer je on i bio povod njegovog iznošenja istine.

Poštovani svi diljem Međimurja, pošto je jučer u moj ured pristupio novinar jednog tjednika i naveo kako dolazi po anonimnoj prijavi s naznakom na vrtić, kako vrtić nije plaćen, kako smo u problemima, kako tražim pozajmice od ŽUC-a!? od ostalih javnih službi od županije itd.

Ovo već prelazi svaki prag pa čak i političkog prepucavanja. Ovo su monstruozni navodi i sad očekujem ponovno neki bombastični naslov koji s tekstom unutra neće imati veze. To vam je tako kad se anonimne prijave pune laži i podmetanja glavna vijest.

Pa da još jednom ponovim iako sam sve ovo objasnio.

Selnica je bila općina u apsolutno najgorem financijskom stanju prije 8 godina. Na nečiju žalost, ali na veselje većine Selnica je spašena i te zasluge mi nitko ne može oduzeti.

Što se pak vrtića tiče vrtić je plaćen do zadnje lipe (na uvid novinaru dani dokumenti o plaćanju), situacije su plaćane u roku od samo 48 sati. Dakle, jedan čisti posao. Općina je dobila kredit s imenom i prezimenom, a to je Dječji vrtić Selnica!

Investicija od 10.780.000,00 kuna, za koju smo dobili prvu polovicu sredstava EU fondova, a druga polovica uslijediti će nadam se do kraja godine nakon čega će rata kredita biti cca 28 tisuća kuna mjesečno što će biti lako plativo isto kao što već treću godinu redovito mjesečno izdvajamo 70 tisuća kuna za dug GZ Split po pitanju naše famozne izmjere.

ŽUC-u nikad nije bio poslan nekakav zahtjev o pozajmici kao ni bilo kojem drugom poduzeću!

Ervin Vičević