DOMOVINSKA KOALICIJA ZAPOČELA KAMPANJU

Domovinska koalicija kampanju za III. izbornu jedinicu započela u Gornjoj Stubici!

Kandidati Domovinske koalicije na listi za III. izbornu jedinicu, predvođeni nositeljem liste Stjepanom Ranogajcem, svoju su predizbornu kampanju započeli u Gornjoj Stubici ispred spomenika Matiji Gupcu. Nije slučajno da je početak izborne kampanje simbolično započet u Gornjoj Stubici kod spomenika Matiji Gupcu, kao niti su slučajno DIP-u  kandidacijske liste za Sabor predane “pet do dvanaest”.

„Gornja Stubica je odabrana kao polazišna točka jer je Hrvatskom narodu potrebna nova “Seljačka buna” gdje se od građana Lijepe naše traži da konačno kažu “NE” nenarodnoj koaliciji i HDZ-u. Bilo je dosta nametanja poreza, prireza i svakojakih davanja koje kao građani moramo plaćati kako bi “njima” bilo dobro a mi se neka snalazimo i kopamo po kontejnerima. Nažalost sve je podređeno kapitalu a građani bi kao robovi trebali služiti interesima stranih korporacija“, rekao je Stjepan Ranogajec te dodao kako će Domovinska koalicija svojim smjernicama Programa pokušati izvući građane iz dužničkog ropstva u koje su nas dovele nesposobne Vlade koje više od 20 godina osiromašuju svoj narod i za to nikome ne odgovaraju.

„Mislim da je došlo vrijeme za naplatu i da će građani prepoznati što je bolje za njih i da će to pokazati na biralištu“, zaključio je nositelj liste Domovinske koalicije Stjepan Ranogajec na početku predizborne kampanje.

glasnogovornik:  mr. sc. Miroslav Rožić

predsjednik izbornog stožera: Pero Čorić