Dobar čovjek-dobra budala! Dugovi nisu oprošteni, već je naplata odgođena!

Brutalno je iskrena narodna poslovica koja kaže: dobar čovjek – dobra budala. Mi iz Ovršnog ustanka ne možemo se načuditi broju naših ovršenih i blokiranih sugrađana koji su povjerovali u dobre namjere HDZ-ovog ministra Bošnjakovića i u njegov “oprost dugova za sve”.

Mediji javljaju o povećem broju građana koji, kada su shvatili da im dugovi nisu oprošteni već da je samo naplata duga odgođena, u čudu i nevjerici zovu FINA-u da bi im oni objasnili ono što FINA odavno zna. Isto tako, teško nam je povjerovati da još ima građana koji nakon toliko godina nerada i šuplje priče ne znaju da je tzv. udruga Blokirani i istoimena politička stranka, pod istim vodstvom gđe. Kervatin koalicijski partner HDZ-a na izborima.

Ljudi, dajte više shvatite da se 300.000 ovršenih i blokiranih nije desilo slučajno. Sve je planski odrađeno. Oni koji su se predstavljali kao vaši zaštitnici su zapravo bili cijelo vrijeme igrači HDZ-a. Jedini pravi zastupnik interesa ovršenih i blokiranih je inicijativa OVRŠNI USTANAK (koja djeluje i kao Udruga Ovršni), i koja ne krije i nikada neće kriti da je zamišljena kao nadstranačka radi općeg dobra od strane Slobodne Hrvatske.

Oprostite nam, ali kako je itko doista mogao pomisliti da bi Bošnjaković proveo bilo što u korist ovršenog i blokiranog naroda? Zapamtite: HDZ iz 1990-tih i početaka Domovinskog rata odavno nije taj HDZ već neki drugi, motiviran jedino privatnim interesima i interesima hrvatskog “DEEP STATE-a”.

Ovršni ustanak i Slobodna Hrvatska traže da se kroz promjenu Ovršnog zakona ukinu javni bilježnici i FINA, traže promjenu redoslijeda naplate, traže ograničavanje iznosa kamate te reguliranje rada agencija za utjerivanje dugova. Sve ostalo su laži i obmane iz kuhinje HDZ-a. Molimo vas ne nasjedajte, pomognite nama jer mi nećemo odustati i idemo do kraja.

Udruga Ovršni Ustanak