Članovi HDZ-a općine Nedelišće predali kandidature za nadolazeće lokalne izbore

Kandidat HDZ-a za načelnika općine Nedelišće Matija Žugec te kandidat za zamjenika Ivan Klekar zajedno sa kandidatima na listi, jučer su predali potpise potpore Općinskom izbornom povjerenstvu u Nedelišću.

Sa prikupljenih 600-tinjak potpisa potpore kreće izborna utakmica u kojoj HDZ u općini Nedelišće predstavlja najkvalitetniju listu na izborima.

Zajedno sa predstavnicima svih naselja općine Nedelišće koji ujedno dolaze sa redova poduzetnika, obrtnika, poljoprivrednika, liječnika, akademske i sportske zajednice i mladih, želimo zastupati interese mještana naše općine.

Smatramo da je 20 godina stagnacije jedne od najvećih općina u RH dovoljno da mještani shvate da je vrijeme za promjene. Općina Nedelišće zaslužuje više od sredine gdje se ništa ne događa i odakle se mladi iseljavaju, te je vrijeme je da se općini Nedelišće vrati gospodarski i društveni status kakvog je imala prije 20-tak godina. Zajedno sa kvalitetnim kandidatima za načelnika i zamjenika načelnika, te sa kandidatima za općinsko vijeće želimo Nedelišće učiniti gospodarskom, demografskom, prometnom i obrazovnom sredinom poželjnom za život. Imamo puno veći  potencijal od grada Preloga i Murskog Središća, kojima gledamo u leđa i vrijeme je da ga iskoristimo – kazao je kandidat za načelnika Matija  Žugec.

Uz svoje najbitnije točke programa; izgradnja sjeverne obilaznice Nedelišća, izgradnja nove Osnovne škole, izgradnja novog vrtića te prenamjenu dvorane Mesap-a u poduzetnički inkubator,  predstavili su i kandidate na listi za općinsko vijeće;

 1. Ivan Klekar
 2. Matija Žugec
 3. Robert Grudić
 4. Nikola Košir (nezavisni)
 5. Silvio Letina
 6. Vesna Novak (nezavisni)
 7. Krešimir Logožar
 8. Simona Srnec
 9. Ivan Horvat
 10. Lea Horvat (nezavisni)
 11. Nada Žerjav
 12. Ivana Tkalec
 13. Tanja Štampar
 14. Stanko Marciuš
 15. Luka Klekar

Uz dobru želju da svi protukandidati u općini Nedelišće ostvare što bolje rezultate, smatramo da je ipak vrijeme za promjene.

HDZ Nedelišće