Čelnici Slobodne Hrvatske središnjicu HDZ-a zasuli trulim rajčicama i jajima!

Supredsjednici Slobodne Hrvatske Ivan Pokupec, Danijel Galović, Damir Kristijan Rogina jučer su zasuli središnjicu HDZ-a trulim rajčicama i jajima u akciji kodnog naziva „Jaja na HDZ“ u znak prosvjeda protiv loše politike HDZ-a. Zbog komunalnog nereda odvedeni su „maricom“ na obradu u 5. policijsku postaju na Medvešćaku.
Naime, na jučerašnji dan 2007. godine stradalo je 12 vatrogasaca na Velikom Kornatu. Jedini preživjeli vatrogasac Frane Lučić od države je dobio oko 250.000,00 kn, ne odštete, već račun za sudske troškove.
Imamo Hrvatsku! Kakvu? Onu u kojoj je neke medije mučilo jesu li bacali rajčice i jaja ili mandarine!? Povod im nije bio interesantan, možda po nečijem nalogu!

Supredsjednici Slobodne Hrvatske Ivan Pokupec i Damir Kristijan Rogina nakon građanskog neposluha u vidu manjeg komunalnog nereda pred središnjicom HDZ-a, pričekali su i dočekali već uobičajeni hitni dolazak policije zbog komunalnog nereda.
Privedeni su skupa s trećim supredsjednikom Danijelom Galovićem koji je, čini se, priveden jer je svjedok?
Do stotinjak metara zračne linije udaljene 5 PP Medveščak supredsjednici su prevezeni policijskim vozilom, tzv.”maricom”.
Nakon “obrade” vjerojatno je promptno i drakonsko kažnjavanje nakon procesuiranja.

Na jučerašnji dan 30.kolovoza 2007.g smrtno je nastradalo 12 vatrogasaca u požaru na Velikom Kornatu. Jedini preživjeli vatrogasac Frane Lučić promptno je dobio od države jedno veliko ništa, a desetljeće kasnije i račun od oko 250.000.00 Kn kao nagradu za izgubljeni sudski spor.

Imamo Hrvatsku!

(rt, foto: Slobodna Hrvatska)