Čakomov fijasko natječaj za imenovanje direktora

Dražen Blažeka koji obnaša dužnost predsjednika Nadzornog odbora Čakom-a potpisao je prije dva dana odluku o poništavanju javnog natječaja za izbor direktora društva GKP Čakom d.o.o. Čakovec. U kratkoj odluci u tri točke apsolutno nije naveden ni jedan valjan razlog zbog čega je Nadzorni odbor donio tu odluku, a koju je uputio dvojici kandidata koji su se javili na natječaj. Ekskluzivno saznajemo da su kandidati prilikom predstavljanja svojih programa i planova sve nazočne ostavili bez teksta, pa se postavlja logično pitanje zašto se javno ne objave programi radova dvoje kandidata?

Nakon spoznaje da su kandidati zadovoljili uvjete natječaja jer su ih ujedno pozvali i na finalni razgovor nameće se jednostavno pitanje zbog čega je poništen natječaj i da li se možda mjesto direktora čuva za Snježanu Taklčec Avirović koja je već obnašala dužnost direktorice ili pak za dosadašnjeg direktora Čakom-a Ivicu Perhoča kojem 15.09. istječe dosadašnji mandat.

U konačnici svima bi na prvom mjestu trebao biti prosperitet i boljitak svih građana koji koriste usluge Čakom-a i koji za svoj novac žele uslugu na najvišoj razini pa stoga prilikom objave novog natječaja predlažemo javno sučeljavanje svih kandidata koji će poslati svoje prijave na ponovljeni natječaj koji se očekuje ubrzo, Krajnje je vrijeme je da svi korisnici do 15.09.2024. godine dobiju sposobnog, a ne podobnog direktora ili direktoricu.

Viktorija Novak, portal sjeverozapad.info