Branko Međimurec kandidat je svih mještana za načelnika Općine Donji Kraljevec

Branko Međimurec kandidat je za načelnika Općine Donji Kraljevec na predstojećim lokalnim izborima. Riječ je o kandidatu koji će imati potporu  svih mještana budući da je temelj njegove kampanje, a kasnije i vođenje Općine, raditi prvenstveno u interesu svih mještana i na dobrobit cjelokupne zajednice.

-S obzirom da je vrijeme za svekoliki napredak svih mjesta naše općine, a dosadašnje vodstvo nije iskoristilo pozitivnu klimu i potencijale koji su nam bili na raspolaganju, odlučio sam se kandidirati za načelnika. Proteklo vrijeme iskoristio sam za upoznavanje postojećeg stanja, konzultirajući se sa mještanima o nedostacima koji prate život u općini. Svoje znanje i iskustvo iz rada u državnoj službi, kao i entuzijazam koji me nosi želim iskoristiti na funkciji  načelnika – kazao je Međimurec koji je upravo na taj način pokazao koliko mu je važno mišljenje praktički svakog mještana bez obzira na njegove političke stavove.

Cilj  mu je kao načelnik približiti Općinu Donji Kraljevec  najrazvijenijim jedinicama lokalne samouprave. Temelj programa za predstojeći mandat biti će demografske mjere koje će se odnositi na djecu svih uzrasta, mlade obitelji, poboljšanje uvjeta školovanja na svim razinama. Također, umirovljenici kao ranjiva skupina biti će posebno obuhvaćeni u svim segmentima programa. Nije se zaboravilo ni na gospodarstvo:

– Usmjeriti ćemo aktivnosti prema gospodarstvenicima, poduzetnicima i poljoprivrednicima te u suradnji s njima ustrajati na rastu i razvoju tih grana iznimno važnih za daljnji razvoj naše općine – najavio je Međimurec ističući da će se najviše od svega zalagati za transparentan rad s ciljem da svaka informacija bude u svakom trenu dostupna javnosti.  Zalagat će  se i za ravnomjeran razvoj svih dijelova općine, razmjerno specifičnostima i potrebama svakog posebno. Veliku priliku vidi u aktivnom privlačenju EU sredstava.

-Najveća nam je želja da iskoristimo svaku mogućnost koju pružaju ministarstva i fondovi europske unije, gdje moramo pravovremeno prisustvovati svim otvorenim natječajima što je ključ ostvarenja velikih infrastrukturnih projekata. Također, na takav način moramo osigurati sredstva i za razvoj ljudskih potencijala. Dakle, već sada imam razrađen plan i program rada koji ću uz svesrdnu podršku HDZ-a svih razina prezentirati našim mještanima kako bi lakše odlučili da svaki glas ispred mojeg imena znači korak naprijed za općinu Donji Kraljevec – zaključio je Međimurec koji na izbore izlazi uz potporu Općinske organizacije HDZ-a Donjeg Kraljevca, što potvrđuje i jednoglasna potpora Općinskog odbora za njegovu kandidaturu.

OPĆINSKI ODBOR HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE

 DONJI KRALJEVEC