Bolja Europa za bolje Međimurje! Ovo je tvoja prilika! Želimo čuti i tvoj glas!

Uključite se u Konferenciju o budućnosti Europe!

Konferencija o budućnosti Europe inicijativa je koju zajednički organiziraju Europski parlament, Vijeće Europske unije i Europska komisija kako bi saslušali mišljenja Europljana i Europljanki o budućnosti Europe.

Želimo čuti vaša razmišljanja i prijedloge o temama kao što su klimatske promjene i okoliš, zdravstvo, snažnije gospodarstvo, socijalna pravda i radna mjesta, EU u svijetu te vrijednosti i prava, vladavina prava, sigurnost. Želimo da s nama podijelite svoje ideje o digitalnoj transformaciji, europskoj demokraciji i migracijama. Obrazovanje, kultura, mladi i sport iznimno su nam važni, a vjerujemo da i vi imate prijedlog kako naše zajednice učiniti boljim mjestom za sve.

To možete učiniti putem Višejezične digitalne platforme, gdje možete pročitati ideje, o njima raspravljati, ali i podijeliti svoje.

Diljem Europske unije organiziraju se brojni događaji na kojima možete sudjelovati na daljinu ili uživo. Na Višejezičnoj digitalnoj platformi možete pronaći događanja u svojoj sredini na kojima bismo vas rado vidjeli kao sudionike.

Možda ne dijelimo uvijek isti pogled na probleme ili rješenja koja se nude, ali smo svjesni da bez iskrene i otvorene rasprave ne možemo ostvariti zajednički cilj, a to je učiniti Europsku uniju boljim mjestom za našu svakodnevnicu i svakodnevnicu generacija koje dolaze.

I vi možete doprinijeti boljoj budućnosti Europske unije!

(rt)