BIVŠI CARINSKI PRIJELAZ POSTAJE PARKIRALIŠTE

Prema riječima gradonačelnika Murskog  Središća Dražena Srpaka, danas je iz Ravnateljstva MUP-a Republike Hrvatske stiglo odobrenje o slobodnom korištenju graničnog prostora  u svrhe koje su potrebne Gradu.

Prije svega taj prostor će se iskoristiti za parkirališna mjesta koja su inače boljka u samom centru.Već početkom idućeg tjedna početi će uređenje tog prostora na način da će se ukloniti elementi koji smetaju za izgradnju parkirnog prostora. Ujedno će se iscrtati i parkirališna mjesta.

Kako bi se lakše došlo do prostora tržnice, šetnice i Gradske uprave, izgraditi će se stepenice sa ogradom koje će omogućiti lakši pristup prema tom dijelu mjesta.

Po našem mišljenu još bi bilo dobro napraviti i nešto što bi zaustavljalo vozače u samom ulazu u grad, a da li su to ležeći policajci ili nešto drugo sasvim je svejedno. Vjerujemo da će se sad povećati  broj pješaka, a po dosadašnjem stanju  brzina ulaska u grad mnogih vozača je sve samo ne primjerena onoj kakva bi morala biti. Nadamo se  da će tu svoju ulogu odigrati i naša PP M. Središće.

 

Evo tako dragi naši vozači, Grad se pobrinuo da imate sve manje problema oko parkiranja pa se nadamo da nakon  puštanja u funkciju  novog parkirališta nećemo vidjeti nogostupe pune automobila kao do sada.  (Z. Rihtarec)