ŽVS„Sveti Marko” Selnica – koncert “ Lepo naše Međimurje”

Projekt KUT

Koncertom “Lepo naše Međimurje” u Varaždinskim toplicama, Ženska vokalna skupina “Sveti Marko” iz Selnice uvrštava se u umjetničke sadržaje u sklopu projekta KUT – Kultura u toplicama. Od veljače do lipnja, u Varaždinskim Toplicama, u kongresnoj dvorani Hotela Minerva, održati će se 5 kulturno – umjetničkih programa u kojima sudjeluju Muški vokalni ansambl „Špansko“, KUD Toplice, Hrvatski P.N.E. s pjesničkom večeri te Udruga Atom koja organizira radionicu Joea i Lele Kaplowitz te jazz koncert polaznika radionice.

Programi su namijenjeni prije svega korisnicima lječilišta, otvoreni su za sve građane, a ulaz besplatan. Ideja je da KUT postane tradicionalni projekt, s namjerom da se realizira i u nekim drugim lječilištima. Prvim koncertnim programom 28. veljače predstavio se MVA „Špansko“, a slijedi Ženska vokalna skupina “Sveti Marko” 3. travnja 2024. u 19:00h.

Iz različitosti koncertne večeri posebno izdvajamo višeglasne obrade međimurskih pjesama. Gost večeri mladi je gitarist Andrija Tot.

Svi ste srdačno pozvani!

Dvorana Hotela Minerva,

4.3. u 19:00h!

(Ivan Goričanec)