Završna konferencija projekta „Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier“

 

Petak, 23. listopada 2020. u 11:30 sati, Online – Scheier Facebook Live Stream

 Sa zadovoljstvom pozivamo na online završnu konferenciju projekta Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier koji provodi Platforma za Društveni centar Čakovec u partnerstvu s Međimurskom županijom, a sufinancira ga Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (natječaj Kultura u centru) u 85% iznosu od 2.124.521,30 kuna. Trajanje projekta je 24 mjeseci, a završava zaključno s 29. listopadom 2020. godine.

Svrha projekta je unaprijediti model sudioničkog upravljanja, organizacijske i prostorne kapacitete lokalnih vlasti i Platforme, kao i participativni program u zgradi Scheier u Čakovcu te aktivno uključivanje građana u procese kreiranja sadržaja, politika i procese suupravljanja javnim prostorom u kulturi.

Na konferenciji će se prezentirati rezultati projekta, provedene aktivnosti te značaj koji je projekt kroz provedbu ostvario za građane, organizacije civilnog društva, ustanove u kulturi i donositelje odluka u uzajamnom učenju i kreiranju novih vrijednosti u zajednici.

Završna konferencija projekta Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier će se održavati u petak, 23. listopada 2020. s početkom u 11:30 sati uživo online na Scheier Facebook stranici.

Veselimo se Vašem online dolasku!

AGENDA

11:30 -10:45 Uvodna riječ voditelja projekta iz Platforme za Društveni centar Čakovec i partnera na projektu, Međimurske županije

11:45 – 12:00  Predstavljanje ostvarenih aktivnosti na projektu, javni razgovori, umrežavanja, edukacije, mentorstvo, društveno-kulturni i umjetnički programi, Programski odbor i Koordinacijski odbor zgrade Scheier.

12:00 – 12:05 Završna riječ

Valentina Nedeljko,

Koordinatorica edukacija, događanja i studijskih posjeta

Platforma za Društveni centar Čakovec

Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier