VIDEO: Postanite dio glazbenog tima PO Umjetničke škole Miroslav Magdalenić u Murskom Središću

Poštovani sugrađani,

U Murskom Središću već dugi niz godina djeluje Područni odjel Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec. Vašoj djeci nudimo predškolske i početničke programe (glazbeni vrtić, glazbena radionica i početnički solfeggio) te školski program – klavir temeljni predmet. Od ove školske godine djelujemo u prostorijama u sklopu CZK Rudar.

Trudimo se vašoj djeci pružiti glazbeno obrazovanje, razviti njihov glazbeni ukus i opću kulturu. Pozivamo sve zainteresirane da dođu na prijemni ispit koji će se ove godine iznimno održati u Čakovcu 30. 6. te 1. i 2. 7. od 17.00 do 19.00 sati u Umjetničkoj školi Miroslav Magdalenić Čakovec na adresi Vladimira Nazora 14. Za sve informacije posjetite web stranicu škole https://www.umjetnicka-skola-miroslav-magdalenic.com.hr/ ili se javite na broj telefona 098 182 03 28.

U prilogu Vam prezentiramo promotivni video škole koji su pripremili učenici Područnog odjela Mursko Središće u suradnji sa svojim učiteljima. Uživajte i postanite i vi dio našeg glazbenog tima.

(Nataša Bračko)

VIDEO: