VIDEO: Političar i glazbenik Ervin Vičević s pjesmom “Međimurska noć” na 25. Marko Polo Festivalu

Ervin Vičević je rođen 1967. godine u Rijeci. Po zanimanju je građevinski tehničar s tridesetak godina radnog staža. Otac je dvoje djece. Potiče iz glazbene obitelji od oca, koji je cijeli život proveo uz glazbu kao prvi tenor mnogih pjevačkih zborova u kojima je izvodio solo dionice.

Ervinova strast za glazbom je čitav njegov život ključala u njegovom srcu ali njegova obitelj je uvijek bila na prvom mjestu. Život ga nije mazio a egzistenciju je ostvarivao putem više tvrtki u kojima je predano radio.

Ervin je danas političar i glazbenik, prije svega čovijek i načelnik Međimurske općine Selnica. ”Sin svira klavijature, supruga piše pjesme a ja pjevam kako žele”, kaže nam Ervin koji veliki dio svog rada polaže na braniteljsku populaciju i promicanju istine o hrvatskoj povijesti.

Nakon izdanja zbirke pjesama ”Kraj tebe stih” od strane Ervinove supruge započinje i njegov glazbeni put, kada 2016. godine nastupa na festivalu ”MEF” njenom skladbom ”Med dvema vodami”. Skladbom ”Božek, poglej me” obilježava ovogodišnji festival ”MEF”. Nastupa zajedno sa Band aid-om ”Selnica” kojeg vodi poznati hrvatski tenor Mirko Švenda Žiga.

Na 25. Marko Polo Festivalu predstaviti će se skladbom ”Međimurska noć” za koju tekst potpisuje Krunoslav Bedi, glazbu Ladislav Varga uz produkciju Ivana Mikulića i aranžman Damira Rodigera.

(Izvor: http://www.marcopolofest.hr/, foto: Screenshot)

 

VIDEO: ERVIN VIČEVIĆ “MEĐIMURSKA NOĆ”