VELIKIM MISNIM SLAVLJEM ZAVRŠIO MINI KAMP ! (tekst Ines Kutnjak Sobočan, foto Tin Tomanić)

 

 

U župi Marije Kraljice i Sv. Ladislava održan je Mini kamp za djecu od vrtićke dobi pa do osmog razreda.

 

 Tijekom održavanja kampa animatorice su podijelile djecu u tri skupine i to: vrtićka dob, učenici od prvog do četvrtog razreda, te od petog do osmog razreda. Djeca su sudjelovala u različitim igrama, radionicama i kvizovima.

 

 Pokazali su mnogo truda, znanja, a osobito vjere u Krista koji nam je svima uzor i Put. Kamp je završio slavljem Sv. Mise na kojoj su djeca pokazala dio onog što su naučili, odnosno pjesmom i prikladnim pokretom slavili smo Krista koji je uvijek s nama. Iskrena hvala svima koji su sudjelovali te se nadam i budućoj suradnji.

 

DOJMOVI PRISUTNIH NA KAMPU:

 

 Sara Žilavec-animatorica: Nekoliko puta do sada sam imala priliku sudjelovati u sličnim kampovima za djecu, ali kao učesnik,pa me sada jako raduje da sam svoje iskustvo mogla podijeliti sa ovom djecom vodeći ih kroz kamp kao animator. Jako sam sretna što se odazvao dosta velik broj djece i što smo im mogli pokazati da je slaviti Boga velika radost, da se Isus sa svojom (i našom) mamom Marijom neizmjerno raduje kada ih slavimo vesela i otvorena srca i uz pjesmu i ples!

 

Patricija Jambrošić-animatorica: Na kampu je bilo super. Djeca su se odlično zabavljala uz igre i pjesme koje smo im pripremili. Kamp obavezno treba ponoviti

 

Kevin Nedeljko: Najviše mi se sviđalo kad smo radili figurice od kamenčića.

 

 Patrik Nedeljko: Najviše mi se sviđalo kad smo izrađivali poruke na šarenim papirićima.

 

Veronika Kontrec: Bilo mi je super zabavno i jedva čekam sljedeći kamp.

 

Kristina Grubić: Kamp mi je bio super, a najviše mi se sviđala radionica i pjevanje s pokretima.

 

 Dalija Vugrinec: Najviše mi se sviđala radionica i rado očekujem sljedeći kamp.

 

 Jelena Sabo Rendarić-animatorica: Najviše me se dojmio neočekivano veliki odaziv djece. Ovim projektom približili smo djeci crkvu i pokazali da crkva nije samo mjesto “de mala deca samo moraju mirno sedeti i poslušati nekaj kaj još ne razmiju” već se Isus može slaviti i kroz igru pjesmu, ples na radost svih nas.

 

Ines Kutnjak Sobočan, mag.- animatorica: Kroz ovih nekoliko dana Mini kampu se pridružilo mnogo djece koja su svojim prisustvom, igrom i radionicama pokazali bitnost Krista u njihovome životu. Radosna sam što se odazvalo toliko djece te mi je posebno drago što se i u našoj župi organizirao ovakav način druženja i slavljenja Krista.