Uzbudljivi nadolazeći tjedni u Centru za kulturu „Rudar“

Uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i preporuka jesen će u Centru za kulturu „Rudar“ biti ispunjena dramskim, glazbenim i edukativnim sadržajem. U petak, 25. rujna održat će se predstava „Zato što mi je rođendan“ Kazališne družine KUU Seljačka sloga iz Nedelišća. U nedjelju, dva dana kasnije, izložbom, kratkim glazbenim programom i predavanjem obilježit će se 75 godina župe Marije Kraljice i svetog Ladislava u Murskom Središću.

Kazališni program nastavit će se i vikendima kasnije i u subotu, 3. listopada, publici će se predstaviti Produkcija snova predstavom „Kratak vic o braku“, a 10. listopada vidjet ćemo novu predstavu Kazališne družine „Štolcer“ Čakovec pod nazivom „Neka uđu klaunovi“. Nakon kazališnog uslijedit će glazbeni program. U subotu, 17. listopada, bit će koncert međimurskoj publici već dobro poznatog Dominika Padarića.

Detaljniji opis programa i pojedinačna najava, kao i cijene i termini prodaje ulaznica bit će objavljeni uskoro. Kupnja i rezervacija  bit će moguća već ovaj tjedan.

U Centru za kulturu „Rudar“ pridržavamo se svih propisanih epidemioloških mjera, što znači i da je kapacitet dvorane smanjeni. Također, najavljujemo da će ubrzo program biti obogaćen najnovijim filmskim naslovima.

(GMS, CZK Rudar)