Uspješan nastup dramske sekcije KUD-a „Mura“ na Festivalu kazališnih amatera u Prelogu

U subotu, 14. travnja, dramska sekcija KUD-a „Mura“ Mursko Središće, u 14,45 sati uspješno se službeno predstavila na Festivalu kazališnih amatera Međimurja u Prelogu, odigravši komediju „Na smrtni postelji“.

Glumice i glumci – Marina Rajf, Bojan Bračko, Jelena Moharić, Mario Nerer, Štefanija Žganec, Melita Nađ, Mirjana Šoštarić, Denis Halas i Josip Rob dali su sve od sebe, i odlično odglumili svoje uloge.

U nedjelju 15. travnja, na zadnji dan Festivala KAM, u 22,00 sata biti će objava nominiranih i pobjednika u 7 kategorija – najbolja muška sporedna uloga, najbolja ženska sporedna uloga, najbolja muška glavna uloga, najbolja ženska glavna uloga, najbolja režija, najbolji autorski dramski tekst i najbolja predstava. Ukupno je u 3 dana na festivalu nastupilo 20 dramskih sekcija.

Dramska sekcija KUD-a „Mura“ Mursko Središće zahvaljuje svim fizičkim i pravnim osobama koji su na bilo koji način pomogli dosadašnji rad sekcije, a naročito: Stjepanu Škvorcu – autoru teksta,  Luki Nađu na tonsko-tehničkoj pomoći, Gradu Mursko Središće na kombi vozilu i financijskoj potpori, VMO Peklenica na korištenju društvenog doma za probe, te sponzorima Te-Pro, IAF, Kamini Kop, Radio 105 Selnica i Cedevita.

Posebnu zahvalu upućujemo građanima Grada Mursko Središće na podršci koju su nam iskazali dolascima na naše predstave. Vidimo se opet 19.05. (subota) u Centru za kulturu Mursko Središće u 20,00 sati. Sretno!

Bojan Bračko Bidjo

foto: dramska sekcija i prijatelji