UREĐUJE SE UNUTRAŠNJOST CENTRA ZA KULTURU

Centar za kulturu Mursko Središće od prioritetne je važnosti za Grad Mursko Središće, za građane i za daljnji razvoj kulture u Gradu. Radovi na vanjskom uređenju same zgrade i okoliša kvalitetno su odrađeni i završeni, te se građani ponose novim izgledom centra Murskog Središća, prekrasno uređenom šetnicom i idealno pripojenim i uklopljenim parkiralištem Centra za kulturu.

01
Radovi su nastavljeni, i dana 01.08.2016. godine Grad Mursko Središće i firma „Tekeli projekt inženjering“ d.o.o. Mursko Središće potpisali ugovor o izvođenju građevinskih radova unutarnje adaptacije i dogradnje zgrade Centra za kulturu u Murskom Središću – faza V, što obuhvaća sljedeće radove: građevinsko-obrtnički radovi, strojarske instalacije, elektroinstalacije knjižnice, elektroinstalacije sanitarija i ureda na katu, elektroinstalacije višenamjenskog prostora te vodovod i kanalizacija.

02

Svi gore navedeni radovi u stvari znače da će Grad Mursko Središće uskoro dobiti kvalitetno uređeni i moderni Centar za kulturu sa 285 mjesta u gledalištu, sa multimedijalnom dvoranom za prezentacije i sastanke, proširenim garderobama za izvođače, sa pozornicom uređenom za održavanje kulturnih i zabavnih manifestacija, sa Knjižnicom proširenom na dio hola stare dvorane kina „Rudar“, nove prostorije za udruge na katu i uređeni moderni sanitarni čvorovi za izvođače i posjetitelje.

03

Ukupna vrijednost radova iznosi 1.196.269,49 kn, uključujući PDV.

Radovi su započeli 16.08.2016. godine, a planirano trajanje radova je 4 mjeseca.

GMS (foto rt, GMS)