Udruga studenata Međimurja: Projekt Kam na faks 2022.

 

Poštovani, ovim putem obavještavamo Vas u ime Udruge studenata Međimurja da će se 30. rujna u petak od 12 h do 14 h održati projekt Kam na faks 2022. koji organizira naša Udruga. Mjesto održavanja je NOVA ZGRADA Srednje škole Čakovec, a dobrodošli su svi maturanti, srednjoškolci, profesori, roditelji i svi zainteresirani!
Projekt je zamišljen da na zabavan, ali ujedno i edukativan način prezentiramo budućim brucošima, odnosno maturantima i srednjoškolcima fakultete na kojima studiramo kako bi se oni mogli orijentirati s obzirom na njihove interese za daljnjim školovanjem. U opuštenoj atmosferi, odgovaramo na pitanja vezana uz fakultete, predmete na državnoj maturi, prijemnim ispitima, profesorima, studentskom životu i mogućnostima studiranja u različitim gradovima.
Također tražimo i volontere koji žele prezentirati svoj fakultet i molimo ih da nam se jave u inbox Udruge s nazivom svog fakulteta. Stol je osiguran, kao i osvježenja i potvrde o volontiranju.
Stoga bismo Vas molili za pomoć oko najave događaja.
Link događaja: https://www.facebook.com/events/478725534265289?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

(Udruga studenata Međimurja)