Udruga mladih Vratišinec 19. rujna organizira predstavu Kerekesh Teatra “Ringišpil”

Predstava Kerekesh Teatra “Ringišpil” odigrati će se u subotu, 19.09.2020. godine u Domu kulture Dr. Vinko Žganec u Vratišincu s početkom u 20 sati.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš
Igraju: Jan Kerekeš, Ljubomir KerekešZašto dudu nije dobro predugo cuclati? Kako razgovarati s tetama u vrtiću pored popišanog kreveta? Kako pristupiti djevojci? Što napraviti kad popušiš prvi šamar? Kako od djeteta napraviti čovjeka? Sve odgovore dobiti ćete u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac započinje trnovit put odgoja svog sinčića. Ovako velika odgovornost iziskuje s očeve strane veliku sposobnost kao i obavezu, ali osim velike ljubavi prema sinu, otac Stanko nažalost ne raspolaže impozantnim životnim iskustvom kao ni inteligentnom nadogradnjom. Sin Tonko je, s druge strane, isto tako nažalost, zarobljenik genetike koja s razvojem sve više pokazuje svoju postojanost. Svaki period života ima svoje lice i naličje, tako da u određenim trenucima života polako uočavamo sličnost, pa čak i autentičnost ponavljanja istog. Ovo je priča o hrabrosti, odlučnosti i svijesti o životu u kojem se sve ponavlja, tj. vrti kao ringišpil.

ULAZNICE:

Cijena: 40 KN.
CB Mirage(Vratišinec)
ili kod članova Upravnog Odbora UMV.

Požurite po svoju ulaznicu, jer broj karata je ograničen i dosta manji nego je bio prošlih godina zbog trenutne situacije i preporuka u vezi korona virusa!

U skladu s preporukama i uputama Ministarstva zdravstva RH vezanih uz zaštitu od korona virusa donosimo slijedeće odredbe:
– u slučaju visoke temperature i simptoma prehlade ostati kod kuće
– obavezno nošenje maski
– obavezna dezinfekcija ruku na ulazu
– održavati razmak

Ulaz bez maske za lice i sa visokom temperaturom neće biti moguć. Na ulazu ćemo mjeriti temperaturu svakom gostu te voditi evidenciju.

Više informacija možete saznati na Facebook stranici Udruga mladih Vratišinec.

[Projekt sufinancira Općina Vratišinec] –
prema Odluci o dodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje projekata udruga u 2020. godini

(Mihael Božić)