U NEDJELJU PREDSTAVE “GRIMMIX” I “POVRATAK RATNIKA” LJUBOMIRA KEREKEŠA U STRAHONINCU

NK Strahoninec u svoje mjesto opet dovodi odličnu ekipu KEREKEŠ TEATRA sa predstavama GRIMMIX (za djecu) i POVRATAK RATNIKA poznatog autora i glavnog glumca Ljubomira Kerekeša.

Predstavu “Grimmix” možete pogledati 21.12. 2014. u 11:00 sati u dvorani Centra za društvene i kulturne potrebe Općine Strahoninec. U predstavi igraju: Mirela Vidak (Snjeguljica), Iskra Jirsek (Crvenkapica), Zoran Pribičević (Kraljević) i Jan Kerekeš (Lovac). Cijena ulaznice je 30 kn.

 

Predstavu “Povratak ratnika” možete pogledati 21.12. 2014. u 19:00 sati u dvorani Centra za društvene i kulturne potrebe Općine Strahoninec. U predstavi igraju: Matija Prskalo, Sunčica Zelenika, Marija Krpan i Ljubomir Kerekeš. Cijena ulaznice je 50 kn.

 

Prodajna mjesta: STRAHONINEC: Caffe bar “K2”, Trgovina “Tina”, Općina Strahoninec, frizerski salon “Luna“; NEDELIŠĆE: Frizerski salon “Art”; ČAKOVEC: Caffe bar “Brasil Centar” preko puta Crkve. Ulaznice možete kupiti i na ulazu u Kulturni centar prije početka predstava.

GRIMMIX: Bajke braće Grimm svima su nam jako dobro poznate… No, jeste li se ikada zapitali što bi se dogodilo da se na istom mjestu nađu Snjeguljica, Crvenkapica, Kraljević i Lovac, pa još i Vuk, Zla Kraljica, Patuljci i Ogledalo? Na najduhovitiji mogući način, u svom prvom kazališnom tekstu za djecu i mlade, Ljubomir Kerekeš je napravio upravo to: na jednom mjestu je okupio vaše najdraže junake iz bajki! Po motivima bajki braće Grimm ( Snjeguljice, Crvenkapice, Trnoružice i Matovilke ), povezali smo četiri bajke i stvorili jedinstvenu predstavu za djecu i mlade – GRIMMIX. GRIMMIX je peta bajka u kojoj se omiljeni junaci, nakon 200 godina, slučajno susreću, upoznaju, sprijateljuju i zajedno pokušavaju pronaći način da se vrate u svoje bajke. Hoće li uspjeti i hoće li i GRIMMIX imati sretan završetak, saznat ćete nakon 45 napetih kazališnih minuta! Junaci u čijim pustolovinama uživaju generacije i generacije mališana, na kazališne daske dolaze veseliji i duhovitiji nego ikad i svojim malim gledateljima govore o važnosti povjerenja, prijateljstva i pomaganja te ih uče razlici između dobra i zla, pravednog i nepravednog svijeta… Nakon GRIMMIX-a više ništa neće biti ISTO…

POVRATAK RATNIKA: Riječi su suvišne za komediju koja ujedinjuje naše susjedne države i kroz niz komičnih situacija istovremeno kritizira sve negativno, tako da publici preostaje samo smijeh i veselje u tri povezane priče o povratku ratnika iz Jajca. Sva tri ratnika, Aleksu, Aliju i Andriju, glumi nezamjenjivi Ljubomir Kerekeš, a žene koje jedva čekaju njegov povratak su: Ceca, Fata i Ljubica.

GRIMMIX: 21.12.2014 u 11 sati, KC STRAHONINEC, Dravska 1.

POVRATAK RATNIKA: 21.12.2014. u 19 sati, KC STRAHONINEC, Dravska 1.

Dođite i nasmijte se do suza!