U CIMPERU ODRŽAN 1. MINERS CAMP ROCK DAY ! (foto Tin Tomanić)

Po prvi puta na mjestu nekadašnjih međimurskih ugljenokopa održana je jučer rock poslastica 1. MINERS  CAMP ROCK DAY. Rudarski Zbor Mursko Središće njegujući tradiciju i ostavštinu rudarstva i rudarenja, a u suradnji s Cimper – Pivnica & Hostel, odlučili su obogatiti svoje djelovanje organizacijom glazbenog događaja te samim time obogatiti glazbeno-kulturnu scenu svojeg kraja.


Rock day su otvorili mladi čakovečki bandovi Raw Damage i Feu Acid. Nakon njih na stage dolaze veterani i legende međimurskog rock-a ( a i šire ). KRUG-EKV tribute band i šećer na kraju KULA.


Organizirana je bila i autobusna linija Čakovec – Mursko Središće (Cimper). S autobusnog kolodvora Čakovec prema Cimperu autobusi su  krenuli17, 18 i 21 sat, a povratak prema Čakovcu bio je u 23 i 1 sat iza ponoći. Zahvale za to idu Jambrošić Tours-u Mursko Središće.
Upad je bio besplatan, a ponuda jela i pića izvrsna.

 

Koncert je trebao biti održan prošle subote, ali je zbog lošeg vremena odgođen. Možda je i to razlog što mu jučer nije prisustvovalo puno ljudi, no oni koji su došli zaista su uživali u dobroj svirci spomenutih bendova.