U Centru za kulturu „Rudar“ napeti triler i nova poslastica za najmlađe: Sat očaja i Banda čupavih repova

Ovaj vikend u Centru za kulturu „Rudar“ donosi nove aktualne filmske naslove. U subotu i nedjelju u 17.00 sati prikazat će se sinkronizirana animirana avantura Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova.

SADRŽAJ:

Zabavna priča o slučajnoj junakinji Megi Kopačević, vombatici koja je postala prava Wonder Woman! Na periferiji Skrivenog grada živi Megi Kopačević, razdražljiva vombatica koja živi usamljeno u nadi da će jednog dana pronaći svog životnog partnera. U jednom od svojih noćnih izlazaka, ona nesvjesno zaustavlja svađu između dvije zavađene bande, i to jednim udarcem svoje snažne stražnjice. Ubrzo se Megi nađe u središtu pozornosti kao najnovija superheroina grada. Preuzima vodstvo bande, poznatije kao Bande čupavih repova, prijateljske, ali žestoke u borbi protiv kriminala. Međutim, nisu svi stanovnici Skrivenog grada sretni kad ih vide…

https://www.youtube.com/watch?v=AdEdqrfUQ6w

 

U 20:00 sati na rasporedu je napeti triler Sat očaja:

Amy Carr je na svom jutarnjem treningu kada je prijateljica nazove sa zastrašujućom vijestima: policija je u potrazi za naoružanim napadačem koji je pucao iz vatrenog oružja u srednjoj školi. U istoj školi u koji ide i njezin sin Noah. Duboko usred šumskih staza koje okružuju njezin dom, miljama od grada i potpuno obuzeta panikom, Amy očajnički pokušava što prije doći do škole kako bi se uvjerila da  je njezin sin preživio taj bezumni napad.

https://www.youtube.com/watch?v=Kkjr6lcCivk

Spameten petek i predavanje u organizaciji PD Bundek ovaj se tjedan otkazuje zbog mjera izolacije kod predavača.

(GMS)