U Centar za kulturu „Rudar“ stiže „Pračovjek“ – najdugovječniji one man show na Broadwayu

U subotu, 4. svibnja s početkom u 20.00 sati u Centru za kulturu „Rudar“ na rasporedu je Pračovjek, komedija bez filtera i najdugovječniji one man show na Broadwayu koji konačno imamo i u Hrvatskoj. Komedija o muško  ženskim odnosima koprodukcija je Zakon Teatra i Theatre Mogula te u režiji i izvedbi Peđe Gvozdića. Cijena ulaznice je 10,00 eura, a do ulaznica možete putem naše web stranice https://czk-rudar.hr/ ili na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ prije svakog programa prema rasporedu.

O PREDSTAVI:

Autor: Rob Becker

Redatelj i glumac: Peđa Gvozdić

Ako ste mladi par, ako ste stari par, ako ste bivši ili budući par ili ako nemate para onda obavezno pogledajte komediju bez filtera  “PRAČOVJEK”, samo za odrasle 16+!!!

“Pračovjek” nudi odgovore na vječni rat spolova – stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas.  Kroz mnoštvo  transformacija i izuzetno glumačko umijeće hrvatski “Pračovjek” Peđa Gvozdić nasmijat će vas, podučiti i pomiriti nepomirljivo.

“Defending the Caveman” najdugovječniji je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegasa  te je postigao svjetski uspjeh. Urnebesna komedija, autora Roba Beckera, je tijekom godina izvođenja osvojila srca milijuna ljudi diljem svijeta. “Pračovjek” je do sada preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas. 

Trenutno više od 40 glumaca diljem svijeta izvodi komediju koja obara sve rekorde gledanosti, a sada je došao red i na Hrvatsku. Hrvatski “PRAČOVJEK ” je talentirani Peđa Gvozdić, glumac i  redatelj koji ovim naslovom obilježio 10 godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu Zorin dom.