Tradicija u Zagrebu: Međimurska fešta kao odlična uvertira u novi semestar

Prije malo više od tjedan dana, točnije 17. 10. 2019. godine, u poznatom zagrebačkom clubu „Roko“, međimurski su studenti dočekali novi semestar i obaveze na fakultetu – feštom!

Predsjedništvo Udruge studenata Međimurja i ovog si je semestra dalo truda te je organiziralo 16. Međimursku feštu na kojoj se svake godine okuplja mnoštvo međimurskih studenata i njihovih prijatelja.

Isto tako, mislili su i na svoje prijatelje iz Međimurja te su organizirali autobus koji je prometovao isključivo na liniji Čakovec/Prelog – club „Roko“.

Ovu Međimursku feštu nije mogao propustiti ni naš župan Matija Posavec koji nam je poželio vrlo uspješnu novu akademsku godinu te ugodnu zabavu na fešti.

Uz njega, dobrodošlicu u Zagreb poželio nam je i gospodin gradonačelnik Milan Bandić sa svojim suradnicima.

Nadalje, na fešti je prisustvovalo i Zavičajno društvo Međimurja na čelu s gospođom Brankom Prišlić.

A kako bi fešta bila na vrhuncu pobrinuli su se mladi međimurski dečki iz „Privatt banda“ koji su cijelu večer studente držali na nogama, u pjesmi i plesu, što je sve pomno zabilježila fotografijom naša fotografkinja Karla Taradi.

Udruga studenta Međimurja zahvaljuje se svim studentima, uzvanicima i prijateljima što su još jednu Međimursku feštu učinili odličnim mjestom za druženje, zbližavanje i zabavu. Na fešti se vidimo sljedeći semestar, a s našim projektima i aktivnostima nastavljamo uskoro!

LINK S FOTOGRAFIJAMA:

https://www.facebook.com/pg/UdrugaStudenataMedjimurja/photos/?tab=album&album_id=2983742045029325

(Lovro Horvat)