Teatar Gavran ovog adventa prvi put u Centru za kulturu „Rudar“

 

Uz ostali sadržaj, u ovogodišnjem će se Adventu u gradu rudara publici Murskog Središća predstaviti i poznati Teatar Gavran. Riječ je o kazalištu koje je ove godine proslavilo dvadeset godina rada, a osnovali su ga Miro i Mladena Gavran. Miro Gavran najizvođeniji je hrvatski autor u Europi i kazališne večeri njemu u čast održavaju se u nizu europskih zemalja. Murskom Središću predstavit će se komedijom Savršeni partner, a cijena ulaznice je 50,00 kuna. Predstava je na rasporedu 17. prosinca u 18.00 sati. Ulaznice se mogu rezerivrati na mail [email protected] i(li) kupiti na blagajni u sljedeće dane ovaj tjedan:

U četvrtak, 24. studenog od 08.00 do 15.00 sati

U petak, 25. studenog od 08.00 do 14.00 sati

U subotu, 26. studenog od 13.00 do 14.00 sati

U nedjelju, 27. studenog od 13.00 do 14.00 sati

O predstavi:

Glume: Ana Vilenica, Sven Jakir i Kristina Krepela

Autor: Miro Gavran

Redateljica: Slađana Kilibarda

Asistent redateljice: Lovro Krsnik

Dramaturginja: Dina Vukelić

Scenografkinja: Valentina Crnković

Kostimografkinja: Hana Letica

Scenski pokret: Tamara Savićević

Šminka: Ena Čalović

Oblikovatelj svjetla: Mario Vnučec

Oblikovatelj tona: Neven Zebić

Izvršna producentica: Antonia Furjan

RADNJA:

Mlada poslovna žena Tina nezadovoljna svojim dugogodišnjim partnerom javlja se na natječaj znanstvenice Barbare koja je konstruirala savršenog muškarca, androida Davida o kakvom sanja svaka žena. Predstava prati odnos suvremene žene i “savršenog” muškarca. Je li savršeni partner uistinu toliko savršen? Pratite uzbudljivu Tininu avanturu i testiranje savršenog androidnog muškarca u svakodnevnim situacijama.

Sjajna glumačka ekipa i vrhunska režija. Uvijek aktualna tema muško-ženskih odnosa prožeta humorističnim situacijama i neočekivanim obratima, a sve prati izmjena široke lepeze svjetlosnih i zvučnih elemenata. Miro Gavran, najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu i ovaj je put publici pružio pravu kazališnu poslasticu!

(GMS)