STIGLE NOVE ORGULJE U SREDIŠĆANSKU CRKVU

Dragi župljani,

S radošću vas sve obavještavamo da su nam stigle  toliko isčekivane orgulje.

Veselimo se zajedno, jer to je naš zajednički cilj koji smo ostvarili skupa s vama.

Nemoguće je da se svakome posebno zahvalimo, jer bilo je mnogo onih koji su svoj doprinos, prema svojim mogućnostima dali  na koncertu koji smo organizirali u svrhu prikupljanja financijske  pomoći za nabavku orgulja, kao i onih koji su željeli ostati anonimni i oni koji su svoj prilog dali kod ulaza u crkvu, u sakristiji ili  kod župnika.

Svi su oni  jednako važni kao i oni koji su svoja sredstva nakazali na žiro račun. Na popisu su se tako našli gospodarstvenici našega grada:

Grad Mursko Središće, Sobočan interijeri, Proming, Praonica rublja Malović, Promenada, Autoradionica Dobranić, Autoradiona Kraljić, Međimurje plin, Javni bilježnik, Titanio optika, Kolping.

Svima veliko i iskreno hvala. Bez svih njih i bez vas dragi župljani koji ste uplatili i najmanji iznos, našom crkvom danas ne bi odzvanjali zvuci novih orgulja. Naša je crkva od sada kompletna sa svim elementima koji čine crkvu .

Ovo je prilika da se posebno zahvalimo župniku na podržanoj akciji i potpori, pastoralnom i ekonomskom vijeću, zvonarima, članovima zbora koji su i u ovoj akciji bili od velike pomoći i podrške u organizaciji koncerta te usprkos tome što nesebično daju svoje vrijeme za probe, mise i sva slavlja u crkvi, ovu su akciju pomogli i financijski.

Ovim putem vas obavještavamo da će  blagoslov orgulja biti  tokom ovog mjeseca kod jednih svibanjskih pobožnosti uz prigodan orguljaški koncert.

Pjevajmo zajedno, na slavu našem Gospodinu, uz zvuke  naših  novih orgulja. (m)

unnamed (3)

unnamed (1)