“Stanlio i Olio” te “Tajni život mačaka” ovaj vikend u kinu CZK “Rudar”

Obavještavamo vas da će se ovog vikenda, 01. i 02. lipnja 2019. godine u Centru za kulturu „Rudar“ Mursko Središće prikazivati kino predstave i to u subotu, 01. lipnja 2019. godine u 20:00 sati film „Stanlio & Olio”, a u nedjelju u 16:00 sati animirani film za djecu “Tajni život mačaka” – sinkronizirano.

“Stanlio & Olio” – subota, 01. lipnja 2019. g. – 20:00 sati

*prodaja ulaznica na blagajni Centra za kulturu “Rudar” od 18:00 do 20:00 sati, ulazak u dvoranu 20 minuta prije prikazivanja kino predstave

*Cijena ulaznice: 25,00 kuna

ŽANR: biografski, drama  TRAJANJE FILMA: 98 minuta

SADRŽAJ FILMA:

Po prvi puta na velikom ekranu oživljava istinita priča o najvećem holivudskom komičarskom duetu – Stanliju i Oliju! Steven Coogan i John C. Reilly tumače ove dvije jedinstvene filmske ikone u srdačnoj priči o onome što će u konačnici postati oproštajna turneja ovog nezaboravnog para. Premda je zlatna era njihovih nastupa davno iza njih, Stanlio i Olio upuštaju se na turneju po Britaniji i Irskoj. Unatoč pritisku užurbanog rasporeda i uz podršku svojih odanih supruga Lucille (Shirley Henderson) i Ide (Nina Arianda), ljubav dvojice komičara prema nastupima kao i odanost koju osjećaju jedan prema drugome pomoći će im da izdrže sve prepreke i zauvijek osiguraju mjesto u srcima svoje uvijek vjerne publike.

„Tajni život mačaka“ – sinkronizirano – nedjelja, 02. lipnja 2019. g. – 16:00 sati

*prodaja ulaznica na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ od 14:00 do 16:00 sati, ulazak u dvoranu 20 minuta prije prikazivanja kino predstave

*Cijena ulaznice: 20,00 kuna

ŽANR: aminirani     TRAJANJE FILMA: 105 minuta

SADRŽAJ FILMA:

Tom je debeo i lijen mačak koji često sjedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Tinom u svom udobnom gradskom stanu gdje je rođen i u čijoj udobnosti uživa. Radi trauma iz prošlosti, vanjskog se svijeta boji i ne želi izlaziti van stana. S druge strane, iako nikad nije izašao iz stana, aktivnog i bistrog sina Tina vanjski svijet neodoljivo privlači. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju napustiti stan i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom Breskvotopijom.

(GMS)