SOS Dječje selo Hrvatska predstavlja stickere kojima ćeš mami izmamiti osmijeh ovog Majčinog Dana

Misija Udruge SOS Dječje selo Hrvatska je da svako dijete ima pravo na brižnog roditelja, da pripada obitelji i odrasta u ljubavi, poštovanju i sigurnosti. Tako svako dijete u skrbi ove Udruge odrasta u SOS kući, gdje je prepušteno na brigu SOS mami. Djeca su svoju ljubav prema SOS mamama pokazala crtežima, koji su vizualno pretočeni u Viber stickere.

Glavne zvijezde, kao i uvijek, su djeca koja odrastaju u Lekeniku i Ladimirevcima, a ususret Majčinom danu pripremila su pravo iznenađenje.

Kako bi obradovali svoje SOS mame, koje su im pružile ljubav i toplinu obiteljskog doma, mališani su im pripremili poklone povodom Majčinog dana. U kreativnim radionicama izradili su likovne radove i emotivne poruke koje su oživjele kao stickeri koji vode na službeni Viber Community SOS Dječje selo Hrvatska.

Ponekad riječi nisu dovoljne da bismo mamama pokazali koliko ih volimo i cijenimo, no zato ćete ove kreativne i emotivne poruke moći besplatno preuzeti već u četvrtak, 6. svibnja, kako bi u nedjelju, 9. svibnja, na Majčin dan, njima mogli razveseliti svoje mame.

Sve vas, koji još uvijek niste članovi Viber Communityja SOS Dječjeg sela Hrvatska, pozivamo da nam se pridružite putem ovog linka.

Preuzmite naljepnice, pošaljite ih svojim mamama, te pratite aktivnosti djece koja odrastaju u SOS Dječjim selima. Također, saznajte kako i vi možete pomoći u stvaranju obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Neđa Šiptar