Seks v grodo Mursko Središće

SEKS je doživio GROD Mursko Središće u nedjelju 28. travnja 2019-tog proljeća gospodnjeg. Vrlo dobar SEKS u vrlo dobrom GRODO.

SEKS I GROD su se poklopili – odlična glumačka izvedba dramske sekcije KUD-a „Mura“ Mursko Središće pred zahvalnom i vrlo raspoloženom serjojnskom publikom, koja je u velikom broju ispunila Centar za kulturu „Rudar“ Mursko Središće.

Nakon odigranih predstava u Hlapičini, Žiškovcu i Prelogu, opet su Marina, Štefanija, Melita, Jelena, Mirjana, Josip, Denis i Bojan svojom glumom približili publici iz Murskog Središća i drugih međimurskih mjesta, ono što svakodnevno doživljavaju u svojim kafićima, u svojim kućama, na svojim radnim mjestima – obični život koji često niti ne primjećujemo, jer ga uzimamo zdravo za gotovo. Obični život prezentiran kroz do kraja ogoljele banalne razgovore, traćanje, jal i zavist, a opet i kroz zajedništvo i uzajamnu pomoć obitelji i susjeda. Naši su glumci svoje uloge odigrali i prezentirali jednostavno i jasno, u teatralnoj izvedbi maestralno. Amaterski, a vrlo kvalitetno i konkretno glumački istaknuto i individualno definirano.

Hvala svekolikom pučanstvu Murskog Središća i okolice, gledateljicama i gledateljima, publici koja je predstavu u Centru za kulturu „Rudar“ Mursko Središće pohodila u ovako velikom broju. Podrška publike, pljesak i smijeh,  glumcima amaterima znači puno. Znači im sve, jer predstavlja jedinu iskrenu povratnu informaciju i nagradu za sate i mjesece  utrošenog vremena, znanja i volje, vježbanja i učenja teksta komedije SEKS I GROD.

Svim članovima naših obitelji, prijateljima i suradnicima, koji pomažu često i nesebično – Nataša, Zlatko, Branko, Ivan, Luka I, Luka II, Valentina, Manuela, Monika, Žarko, Tin, Elio, Rajko, Drago, Vlado, Božena, Slavko, Vesna, plus očevi, majke, djedovi, bake, strine i stričevi, da nekoga ne zaboravim (ne dao Bog većeg zla) – također hvala.

Do sljedećeg viđenja – sretno nam bilo svima skupa.

Opaska urednika: Na portalu Muralist uskoro ćete moći pogledati video cijele predstave Seks i grod.

VODITELJ DRAMSKE SEKCIJE:

Bojan Bračko

Foto: Tin Tomanić