“Seks i grod” je uspješno izveden na festivalu kazališnih amatera Međimurja KAM u Prelogu

U subotu, 13. travnja, dramska sekcija KUD-a „Mura“ Mursko Središće, u 17,20 sati uspješno se službeno predstavila na Festivalu kazališnih amatera Međimurja KAM u Prelogu, kvalitetno odigravši komediju „Seks i grod“. U tri dana (12. -14.04.) u Prelogu je odigrano čak 20 predstava kazališnih amatera iz cijelog Međimurja i 2 međimurske dramske družine iz Ljubljane.

Glumice i glumci komedije „Seks i grod“ – Marina Rajf, Štefanija Žganec, Jelena Moharić,  Melita Nađ, Mirjana Šoštarić, Denis Halas, Josip Rob i Bojan Bračko odlično su odglumili svoje uloge. Članovi županijskog žirija KAM-a, državni selektor – redatelj Želimir Belić i glumac Vid Balog, osobno su ih pohvalili i naglasili dobre izvedbe u kreacijama ukupne i individualne radnje te ugođaja moderne satirične komedije.

Dramska sekcija KUD-a „Mura“ Mursko Središće zahvaljuje na pomoći i potpori VMO Hlapičina za održavanje proba na pozornici u Društvenom domu Hlapičina, Gradu Mursko Središće na potpori i komunalnom poduzeću „Murs Ekom“ na omogućavanju prijevoza kulisa, te sponzorima TE-PRO, IAF, MURALIST i Beach bar Trska.

Sljedeći nastupi sa komedijom „Seks i grod“ planirani su u Murskom Središću, Peklenici, Križovcu, Štrukovcu, Hlapičini, Vratišincu i Štrigovi, a datume odigravanja predstava pravovremeno ćemo objaviti u medijima i na plakatima.

Hvala svim ljudima dobre volje tj. publici iz Hlapičine, Murskog Središća, Peklenice, Križovca i Štrukovca na svekolikoj podršci. Vidimo se.

voditelj dramske sekcije:

Bojan Bračko Bidjo

foto – DH i NB