Rebecca i Žiga oduševili i rasplakali publiku u Murskom Središću

Rebecca Posavec, mlada međimurska pjevačka zvijezda u usponu, u Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću održala je svoj prvi samostalni koncert.

Uz pratnju na klaviru, Davida Vukovića i gosta iznenađenja, Mirka Švenda Žigu, Rebecca je oduševila, a u pojedinim trenucima i rasplakala publiku.

Rebecca je pokazala širok raspon svog glazbenog umijeća i publiku počastila različitim žanrovima, od međimurskih tradicionalnih pjesama, preko opernih arija, pa do mjuzikla. Najemotivniji dio koncerta bio je oproštaj Rebecce od svojih prijatelja, mentora i posebno roditelja, koji nisu mogli skrivati suze. Žiga je publiku počastio pjesmom koju je čuvao gotovo tridesetak godina, a ovaj ju je put posvetio Rebecci i njenom ocu.

Gradonačelnik Dražen Srpak bio je spriječen prisustvovati osobno koncertu, no pismom se obratio Rebecci i naglasio kako je ponosan što je Grad pripomogao još jednoj uspješnoj mladoj osobi i da je ponosan što je upravo Grad Mursko Središće organizator prvog Rebeccinog koncerta. Mladim ljudima željnim rada i stvaranja vrata Murskog Središća bit će uvijek otvorena.

Cijeli je koncert sniman, pa će svi koji nisu imali sreće biti među prisutnima u dvorani u koncertu moći uživati putem YouTube stranice.

(GMS)