“RADIO ZA SVE” oduševio zagorsku publiku u Sračincu

Udruga žena „Preslica“ Sračinec u subotu 07.03., povodom Dana žena, odlično je organizirala zanimljivu kulturno-modno-zabavnu manifestaciju. Pred prepunom dvoranom Doma kulture u Sračincu kvalitetno i samouvjereno nastupili su: Udruga žena Trnovečko srce sa kratkom komedijom, Vokalna skupina KUD-a Zavičaj iz Sračinca sa izvrsnim pjesmama, Dramska skupina KUD-a Mura Mursko Središće sa kratkom komedijom „Radio za sve“, Anita Tušek sa monodramom „Friška vdovica“ i  dizajnerica Snježana Radev sa modnom revijom večernjih haljina.

Kvalitetetno su se pripremili i svoje nastupe odradili svi od navedenih izvođača na sceni, a publika ih je nagradila spontanim aplauzima i salvama smijeha.

Ponosne domaćice iz udruge žena „Preslica“ pod vodstvom predsjednice Stanke Miko nakon programa pripremile su ugodno i opušteno druženje uz domaća jela i pila za sve učesnike, koje je potrajalo do kasno u noć, usprkos korona virusu.

Dramska sekcija KUD-a „Mura“ Mursko Središće nasmijala je sve prisutne odličnom izvedbom svog novog komada, skeča RADIO ZA SVE. To je kratka komedija trajanja 12-tak minuta, redatelj i autor adaptacije teksta je Bojan Bračko, a u Sračincu su izvrsno glumili Marina Rajf, Štefanija Žganec, Melita Nađ, Mirjana Šoštarić, Jelena Moharić i Bojan Bračko, a tehničar je Josip Rob.

Pozvani ste uživo pogledati tj. „čuti“ RADIO ZA SVE već večeras, u nedjelju 08.03. u 19,00 sati na domaćem terenu Društvenog doma u Hlapičini, na zabavnoj kazališnoj priredbi povodom Dana žena u organizaciji VMO Hlapičina.

Bojan Bračko

– foto Luka Moharić i Preslica