Prvo izdanje COOL TURE

Ako ste se zapitali gdje biste mogli provesti petak, mi imamo rješenje! Kako na najbolji mogući način završiti radni tjedan, donose vam studenti zagrebačkog Ekonomskog fakulteta koji su u suradnji sa studentima Filozofskog fakulteta i Fakulteta političkih znanosti, organizirali prvo izdanje kulturološke konferencije pod nazivom Cool tura na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Ovi studenti, ujedinjeni u Hrvatskoj akademskoj zajednici, odlučili su se opet pomaknuti granice te provesti zainteresirane na turu kroz umjetnost. Svojom upornošću, radom i trudom, uspjeli su dovesti neke od najvećih umjetnika i Zvijezda. Konferenciju će upotpuniti 13 predavača koji će podijeliti svoja iskustva, znanja, ali i savjete s mnogobrojnom skupinom zainteresiranih.

Konferencija je tematski podijeljena na 5 tematskih blokova u kojima će nastupiti slastičar i kuhari, pisac, stilisti i dizajneri, plesači i pjevači. Kako je online svijet zauzeo veliki dio naše svakodnevice, tako će se i ova konferencija prenositi i online putem YouTube kanala udruge kako bi omogućili što većem broju zainteresiranih sudjelovanje na konferenciji. Naravno, moguće je i uživo sudjelovati te iz prve ruke čuti i vidjeti što imaju za reći naše Zvijezde poput Gorana Karana, Martine Tomčić, Ante Malića, Tomislava Marića, Hrvoja Koflina, Tvrtka Šakote, Petre Jelenić, Gabriele Pilić, Marka Mrkića, Stankice Stojanović, Ivane Jurić, Majde Postružin i Kristiana Novaka koji će svojim predavanjima i panelima pokušati približiti važnost kulturnog uzdizanja, osvijestiti o hrvatskoj kulturološkoj sceni, probuditi kreativnost i ambicioznost te potaknuti na pozitivnu promjenu u životu mladih!

Što čekaš, prijavi se potpuno besplatno i budi promjena!

Link za prijavu: https://forms.gle/ckEXKjGWhaz89t1WA

Više informacija o konferenciji možeš saznati na web stranici udruge kao i na društvenim mrežama: https://web.facebook.com/HAZEFcroatia i https://www.instagram.com/hazef_zg/?hl=hr

Po završetku konferencije svi će sudionici dobiti e-digitalnu potvrdu o sudjelovanju na istoj.

Piše: Lara Krilić, organizatorica projekta