Projekt „ITEO – Popularizacija STEM-a u Međimurju“ u OŠ Mursko Središće

Projekt „”ITEO – Popularizacija STEM-a u Međimurju”, financiran je sredstvima iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda (85%) te državnog proračuna Republike Hrvatske (15%).

U sklopu tog projekta Društvo pedagoga tehničke kulture Međimurske županije će u suradnji s Foto-kino klubom Ivanovec u vremenu od ponedjeljka 27. lipnja do petka 1. srpnja 2022. godine u Osnovnoj školi u Murskom Središću organizirati „Kamp ITEO – Popularizacija STEM-a u Međimurju“ za 60 učenika sa četiri radionice:

  • Oslikavanje predmeta
  • 3 D modeliranje
  • Zanimljive radionice modelarstva, strojarstva i konstruktorstva
  • Fotografija

Radionice će se održavati u vremenu od 12:30 – 15:30 sati u učionicama škole.

Prvi dan će učenici biti u grupama po radionicama kako su se prijavili, zatim će se rotirati tako da u pet dana imaju mogućnost proći sve četiri radionice.

Učenici za vrijeme boravka u školi trebaju nositi školske papuče.

Za učenike će biti osiguran „lunch paket“ (obrok + voće + sok).

Radionice su namijenjene učenicima osnovnih škola Međimurske županije.

Sve radove što naprave na kampu, učenici će moći ponijeti doma.

https://bit.ly/3wX65Tx je poveznica na koju se učenici uz suglasnost roditelja trebaju prvo prijaviti samo na jednu od ponuđenih radionica.

Na poveznici https://bit.ly/3NNGkfa je Suglasnost roditelja i Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka, koje učenici trebaju ispunjene predati voditelju radionice na početku održavanja kampa.

Voditeljica kampa je Jelena Tuksar, predsjednica DPTKMŽ.

Željko Medved, v.r.