PRIJAVE ZA SERJOJNSKI FAŠNIK DO 17. VELJAČE

Poziv na sudjelovanje u programu manifestacije „Serjojnski fašnik“

 

Poštovani.

         Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na tradicionalni „Serjojnski fašnik“ koji će se održati u nedjelju 23.veljače 2014. godine u 14,00 sati.

Program manifestacije „Serjojnski fašnik“ sastojati će se od maskirane povorke (dječji vrtići i odrasli), te zabavnog programa u sportskoj dvorani u Murskom Središću, gdje će se prirediti druženje uz besplatno jelo i piće za sve sudionike povorke, a i drugi gosti su dobrodošli.

Okupljanje male fašničke povorke (dječji vrtići) biti će ispred Promenade (Trg bana Josipa Jelačića) Mursko Središće u 13,30 sati. Maskirana povorka dječjih vrtića uz pratnju mažoretkinja i Gradskog puhačkog orkestra Mursko Središće kreće u 14,00 sati do Stare škole. U 14,15 ispred „Stare škole“ dječji vrtići će predstaviti svoje maske uz kratki zabavni program, a nakon predstavljanja čeka ih čašćenje krafnama i čajem.

Okupljanje velike fašničke povorke biti će ispred sportske dvorane u 14,00 sati. U 14,45 je polazak fašničke povorke prema centru grada, ulicama: Vladimira Nazora, Frankopanska, Trg bana Josipa Jelačića do Trg-a braće Radić, gdje će se svaka fašnička skupina predstaviti. Svi učesnici povorke po završetku predstavljanja vraćaju se u sportsku dvoranu na okrijepu i druženje.

Za sve dodatne informacije, obratite se na broj tel: 040/500–500 ili broj mobitela: 098/9567855 (Dolores Vrtarić) ili na e-mail: [email protected].

Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 17.veljače 2014. godine na adresu: Trg bana Josipa Jelačića 10, 40315 Mursko Središće.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

S poštovanjem.                                        

 

PREDSJEDNIK TZGMS:

 


                                                       Dražen Srpak