Predstava „Na smrtni postelji“ prikazana u udarnom terminu VTV-a, slijedi nova „SEKS I GROD“!

U četvrtak, 19.07.2018. u 21,30 sati VTV (Varaždinska televizija) prikazala je snimku predstave „Na smrtni postelji“ u izvođenju naše dramske družine KUD-a Mura Mursko Središće. Bila je to dobra prilika da se ponovo od srca nasmijemo i podsjetimo kako su nas naše glumice i glumci dobro predstavili na Festivalu kazališnih amatera u Prelogu 14.04.2018.

Tada su, u prvoj sezoni službenog natjecanja, osvojene čak 3 nominacije: Bojan Bračko za najbolju režiju, Mario Nerer za najbolju sporednu mušku ulogu i Jelena Moharić za najbolju žensku sporednu ulogu. Dramska sekcija KUD-a Mura Mursko Središće ukupno je svojim nastupom i izvedbom svih glumica i glumaca ostavila snažan utisak na službeni žiri i mnogobrojnu publiku u Prelogu. Čestitamo na trudu i odličnim izvedbama Marini Rajf, Bojanu Bračko, Jeleni Moharić, Mariu Nerer, Štefaniji Žganec, Meliti Nađ, Mirjani Šoštarić, Denisu Halasu i Josipu Robu.

Želimo im puno uspjeha i sa novom predstavom, za koju od redatelja Bojana Bračka ekskluzivno saznajemo da će to biti njegova autorska komedija o svakodnevnim problemima, veselju, jadu i tračevima nas Međimurki i Međimuraca. Autor piše komediju naravno na kajkavskom narječju, na međimurskom tj. serjojnskom dijalektu, i zvat će se SEKS i GROD.

(rt, foto: Tin Tomanić