Poziv za prijavu na ciklus edukacija u Kreativno edukativnom centru Murai

OTVORENE PRIJAVE ZA CIKLUS EDUKACIJA: FANZINAŠKO IZDAVAŠTVO

 

Što su to fanzini? Čemu služe? Kako i zašto nastaju?

Odgovore na ova pitanja možete saznati na našem ciklusu radionica i edukacija o fanzinaškom izdavaštvu.

Edukacije i radionice provoditi će se u ožujku 2021. u Kreativno edukativnom centru Murai u trajanju od 30 sati!

Edukacije će voditi Loren Purgar koji se nezavisnom kulturom bavi se već duži niz godina i svoje višegodišnje iskustvo stekao je kao volonter u centru za društvene aktivnosti i nezavisnu kulturu ”Stara Škola” u Novom Marofu. Tamo je kao organizator sudjelovao u nizu koncerata, radionica, izložbi, predavanja…

Izvor: Loren Purgar

Prvi fanzini su ga privukli još kao tinejđera gdje otkriva čari ,,uradi sam pristupa” u izdavaštvu, pa tako do danas aktivno sudjeluje i prati fanzinašku scenu u Hrvatskoj.

Fanzini na kojima je radio: Bez Stila, Skejtić.

Isplanirajte i rezervirajte svoje ožujske vikende već sada i dođite na ugodno druženje i učenje u Kreativno edukativni centar Murai.

Broj prijava je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

 

Prijave traju do 28.02.2021.

Prijaviti se možete na web stranici Kreativno edukativnog centra Murai: https://pdcck.hr/murai/fanzinasko-izdavastvo/ – Obrazac za prijavu nalazi se na kraju teksta.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/murai.kec

Instagram: @murai.kec

Twitter: @murai_kec

LinkedIn: Kreativno edukativni centar Murai

_______

Projekt Kreativno edukativni centar postavlja novi smjer razvoja Doma kulture Jurice Muraia u Pleškovcu kroz provođenje aktivnosti i kulturno-umjetničkih programa i osnaživanje kapaciteta organizacija civilnog društva za menadžment u kulturi. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u sklopu ESF poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u iznosu od 1.459.794,22 kn,  85% iz proračuna EU + 15% iz državnog proračuna. Projekt traje 24 mjeseci.