Poziv na besplatnu radionicu: Leptir se mota oko našeg plota

Ljetni školski praznici mogu biti kreativni i poučni. Kako i gdje? Imamo prijedlog. Prijavite se na radionicu: Leptir se mota oko našeg plota. Posebice su pozvani roditelji djece mlađe dobi neka ih prijave na sudjelovanje.

Radionicu organizira Javna ustanova Međimurska priroda u suradnji s Muzejom Međimurja Čakovec unutar programa Ljetna Muzeologajnica. Kroz prezentaciju, edukativni film i kreativnu radionicu školarci će doznati više o leptirima plavcima.

Zašto ih je bitno očuvati, u kakvoj su vezi s biljkom krvarom i gdje zapravo žive…odgovore na ova pitanja i druge zanimljivosti o životu leptira koji se motaju oko našeg plota dat će Sara Janković iz Javne ustanove Međimurska priroda.

Program radionice će se održati u prostoru Muzejskog informativnog centra u Muzeju Međimurja Čakovec u četvrtak 30. srpnja.

Trajanje radionice je 90 minuta, a održat će se u dva termina. U 9 sati (djeca od 7 do 10 godina) te u 11 sati (djeca od 11 do 14 godina).

Prijave je potrebno poslati na [email protected] do ponedjeljka 27. srpnja 2020. Poželjno je da svaki sudionik ponese sa sobom pametni telefon!

Radionica je besplatna. Međimurska priroda i Muzej Međimurja Čakovec s radošću očekuju vaše prijave.

(Roberta Radović)

radionica Leptir se mota oko našeg plota.cdr