POU Čakovec: Održana 1. Radionica Paint ‘n’ Sip – Slikanje uz koktel

Kraj tjedna obilježili smo zajedničkim istraživanjem svijeta koktela i umjetnosti pod stručnim vodstvom naših svestranih voditelja.

Radionica je započela uvodnim predavanjem o osnovama miješanja koktela. Goran Žižek, strukovni učitelj ugostiteljskog posluživanja, podijelio je svoje umijeće izrade koktela. Polaznici su naučili osnove miješanja, odabira pravih sastojaka i tajne savršenog koktela u kojem su kasnije uživali dok su slikali svoja umjetnička djela. Rusa Trajkova, likovna i grafička umjetnica, prenijela je svoje znanje o slikarskim tehnikama i uvela polaznike u Art Deco slikarski stil. Od skice olovkom do bojanje prema zadanoj slici, sve je teklo u opuštenoj atmosferi. Svatko je dobio priliku otkriti umjetnika u sebi i stvoriti vlastitu sliku pod stručnim vodstvom. Polaznici su bili oduševljeni svojim slikarskim umijećem, za koje neki i nisu znali da posjeduju te su već prijavili za sljedeće radionice.  Radionica je bila međunarodnog karaktera jer su sudjelovali i polaznici iz Slovenije i Belgije.

9.2. Karnevalski Paint ‘n’ Sip s bojama koje svijetle u mraku

Zbog velikom interesa i popunjenosti radionica osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Pratite nas za buduće radionice i pridružite nam se na sljedećem putovanju kroz umjetnost i okuse već 12.1., 26. 1. 2024., dok za  9.2.2024. u 19.00 sati najavljujemo neobičnu radionicu u karnevalskom stilu i slikanje sa svjetlećim bojama u mraku.

Više informacija: https://pou-cakovec.hr/obrazovanje-odraslih/ostali-obrazovni-programi/radionica-paint-n-sip/

Odaberite i druge radionice koje su u našoj ponudi. Izrada prirodne kozmetike, izrada božićnog kruha Klecinprota, radionice lončarstva, izrada amigurumi lutkica…

https://pou-cakovec.hr/obrazovanje-odraslih/ostali-obrazovni-programi/

Prijave: [email protected] ili na  040/395 – 236

Ravnatelj POU Čakovec