Pjevački zbor „Josip Štolcer Slavenski“ Čakovec u potrazi za ljubiteljima pjevanja!

POČINJE SEZONA RADA ČAKOVEČKIH AMATERA KOJI SU PRESELILI U NOVE PROSTORE

Pjevački zbor “Josip Štolcer Slavenski” iz Čakovca preselio je u nove prostore.

Nakon višegodišnjeg vježbanja u prostorijama čakovečkoga Doma sindikata, taj prostor više nije bio adekvatan pa će od ove sezone članice i članovi zbora svoje probe održavati u zgradi na adresi Perivoja Zrinskih 2 (kod trafostanice u blizini Umjetničke škole “Miroslav Magdalenić” i Hotela Castellum u smjeru Muzeja Međimurja).

– Pjevački zbor „Josip Štolcer Slavenski“ iz Čakovca poziva zainteresirane pjevače i pjevačice da se kao članovi ili članice pridruže Zboru i uživaju u zajedničkom stvaranju vokalne (povremeno i vokalno-instrumentalne!) glazbe, kao i druženju, nastupima i putovanjima, ozbiljnom radu protkanom neozbiljnim trenucima te obiljem smijeha i zabave! – kažu zboraši.

Ako se želite priključiti, to možete učiniti jednostavno pojavljivanjem na nekoj od proba: za žene probe su trenutačno ponedjeljkom (13., 20. 27. rujna), a za muškarce srijedom (15., 22., 29. rujna) od 19 do 21. Osim toga, možete se javiti i tajniku Zbora Dejanu Buvaču (098/861-921) ili članu Izvršnog odbora Ivanu-Goranu Hermanu (098/776-295).

– Pjevajte s nama! – poručuju iz “Slavenskog”.


Ivan-Goran Herman