Pjesnik i glazbenik Zlatko Nedeljko Pepsi predstavio svoju knjigu, a bend Genadešus novi video spot

Promocija knjige pjesama „Pedeset?“ pjesnika i glazbenika Zlatka Nedeljka Pepsija održana je 20.prosinca 2018.godine u multimedijalnoj dvorani Centra za posjetitelje Križovec.

Uvodnu je riječ  vodio recezent Leček te je posjetitelje upoznao sa životopisom te literarnim i umjetničkim radom Zlatka Nedeljka Pepsija. Sam Zlatko je interpretirao nekoliko pjesama, a uz njega Gordana Novak, , Dominik , Karlo, Borna te Fran  Žganec, Bojan Masnec  te Maja i Sanja Nedeljko.

U obiteljskom duhu upoznali su posjetitelje s nekoliko pjesama te predstavili duh zbirke.  Također, Zlatko je predstavio i neke od uglazbljenih pjesama.

Osim promocije knjige, po prvi puta je prikazan video spot za novu pjesmu njegova benda Genadešus, pjesmu „Jedan od nas“.  U izradi pjesme i spota sudjelovali su članovi Genadešusa Kristina Gita Kavran, Josip Posavec i Zlatko Nedeljko Pepsi u suradnji s Alenom Horvatom Zibeom. Velik doprinos dao je i Marinko Hodić. Genadešus naravno zahvaljuje i  Matiasu Brdaru te Patriciji Juračić.  (m)

VIDEO SPOT