Novi singl Renata Međurečana: Melodramatic Sinner – „The Painter“

Renato Međurečan rođen je u Zagrebu 1978.g. gdje živi sa suprugom i dvoje djece. Ljubav prema glazbi pokazivao je od malih nogu, slušajući opuse domaćih i stranih rock glazbenika 70-ih,  80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

Kao zaljubljenik u gitare, skladati je počeo već u srednjoj školi, iako zbog rata u Hrvatskoj i premalih sredstava nije uspio ništa zvukovno zabilježiti sve do 2015., kada kao gitarist rock benda „Počinitelji“ izdaje svoj prvijenac.

Pod pseudonimom „Melodramatic Sinner“, od kraja 2019. stvara glazbu različitih tema i žanrova, koje su dostupne na njegovom YouTube kanalu.

Posljednja skladba „The Painter“, pogled je na temu današnje realnosti ljubavnika/ljubavnice koja se često prepušta tjelesnim užicima partnerove volje fizičkog vezanja i maltretiranja. Naglasak stoji na netoleranciji jednog spola prema drugom, te prekomjerne upotebe sile zbog seksualnog podčinjavanja.

Spot prikazuje psihološku težinu situacija u kojem se navedene osobe nerijetko nalaze, a za izradu su korišteni video clipovi sa slobodnih nekomercijalnih internetskih stranica kao Pixabay i Pexels.

Kontakt: [email protected], [email protected]

VIDEO: Melodramatic Sinner – „The Painter“

Direct download WAV file: https://dl.dropboxusercontent.com/s/6sqflh4iqm6wa7p/The%20Painter.wav?dl=0,

Direct download MP3 file: https://dl.dropboxusercontent.com/s/sslkai023f2w9tm/The%20Painter.mp3?dl=0

(R. Tomanić, foto: R.M.)