NOGOMETAŠI DOVODE U STRAHONINEC PREDSTAVU „LJUBAF“ LJUBOMIRA KEREKEŠA

Poznata predstava „Ljubaf“ Kerekeš teatra dolazi u Strahoninec.

Nogometni klub Strahoninec u svoje mjesto dovodi odličnu predstavu “Ljubaf”. Autor teksta i režije je poznati glumac Ljubomir Kerekeš.

Predstava će se prikazati 18. 10. 2014. u 19:30 sati u dvorani Centra za društvene, kulturne i javne potrebe Općine Strahoninec.


Igraju: ANA BEGIĆ, HANA HEGEDUŠIĆ, ADAM KONČIĆ, JAN KEREKEŠ, LJUBOMIR KEREKEŠ.
Komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija. 


Cijena ulaznice je 60,00 kuna, a kupiti ih možete u: Caffe baru “Fortuna” Strahoninec, Caffe baru “K2” Strahoninec, Trgovini “Tina” Strahoninec, Caffe baru “Betex” Čakovec – Jug, Općini Strahoninec, Caffe baru „Brasil“ Savska Ves, frizerskom salonu „Art“ Nedelišće, Caffe baru „Čapa“ Čakovec, te u prostorijama NK Strahoninec.

Dođite i nasmijte se do suza…

 

NK STRAHONINEC