Ni kiša nije spriječila tisuće ljubitelja elektronske glazbe da posjete Brezje drugog dana FORESTLANDA!

O ovogodišnjem FORESTLANDU donijeli smo nekoliko članaka, od onog najavnog do velike fotogalerije zbivanja prvog dana u petak 13. srpnja. Zato vas nećemo mučiti već napisanim podacima, ali donosimo prekrasnu i iskrenu objavu sa službene stranice organizatora kao naravno opet veliku fotogaleriju drugog dana u subotu 14. srpnja kada ni kiša nije spriječila tisuće ljudi da istinski uživaju.

(R. Tomanić)

Od bregovitog i vinorodnog dijela Međimurja sve do šumovitog Brezja od 2013. godine vlada divan sklad prirode i čovjeka. Tu se smjestio Forestland, Festival koji zbližava prirodu, umjetnost i ljude, stvara nova prijateljstva i ljubavi!

Nastao iz mladenačkog prkosa, daleko od današnjeg velikog festivala, Forestland je bio tek želja nekolicine prijatelja da udahnu dašak života u brdoviti kraj Međimurja. Započelo je skromno, s nekoliko stotina posjetitelja, na čiji zahtjev i sam Forestland pomiče svoje granice iz godine u godinu. Danas festival s tisućama posjetitelja, Forestland raste iz godine u godinu, pa postaje važna višednevna manifestacija s podrškom lokalne zajednice, regionalne uprave, međunarodnih partnera te odličnih glazbenika.

Festival postaje sinonim za inspiraciju, snove, jedinstvo te za ostvarivanje i onog nemogućeg. Sve to bilo bi neostvarivo bez podrške publike iz Međimurja, regije, ali i iz svijeta koji dolaze na #Forest; na 48 sati vrhunske glazbe, druženja te dobrog ritma elektronske glazbe u srcu Europe.

(https://www.forestland.hr/, foto Tin Tomanić)