Nakon Hlapičine i Žiškovec uživao u SEKSU I GRODU

U subotu, 06. travnja 2019. godine, Dom kulture u Žiškovcu bio je ponosni domaćin početka manifestacije Vikend kazališnih amatera u Žiškovcu. U 18,30 sati nastupila je dramska sekcija KUD-a Sivica sa predstavom FAŠENSKI PONDELEK, a u 19,30 sati dramska sekcija KUD-a „Mura“ Mursko Središće sa predstavom SEKS I GROD.  U nedjelju, 07.04. nastupaju dramske sekcije KUD-ova Žiškovec, „Seljačka sloga“ Nedelišće i „Veseli Međimurci“ Čakovec.

Odlično ispunjena dvorana Doma kulture u Žiškovcu prvo je uživala u predstavi FAŠENSKI PONDELEK.

Zatim su glumice i glumci dramske sekcije KUD-a „Mura“ – Marina Rajf, Štefanija Žganec, Melita Nađ, Jelena Moharić, Mirjana Šoštarić, Josip Rob, Denis Halas i Bojan Bračko na vrlo dobar i suptilan glumački izvedbeni način uveli Žiškovčanke i Žiškovčane u sve tajne SEKSA I GRODA. Makar je Žiškovec selo a ne grod, svidio im se i seks, a i grod. Publika je to potvrdila svojim čestim glasnim i takoreći ničim izazvanim smijehom i jakim aplauzom.

Sljedeći naš nastup je na manifestaciji Festival kazališnih amatera Međimurja KAM u Prelogu, 13.04.2019. (subota) u 17,20 sati u Domu kulture Prelog. Pozvani ste, dođite nas bodriti i podržati, a mi ćemo kao i uvijek, dati sve od sebe u dobroj glumi i dobrom nastupu.

VODITELJ DRAMSKE SEKCIIJE:

Bojan Bračko

foto: BBB i KUD Žiškovec