Na 6. reviji plesa Vivona i gosti oduševili prepun Centar za kulturu

U prepunoj dvorani čakovečkog Centra za kulturu Plesni studio Vivona Čakovec organizirao je tradicionalnu Reviju plesa. Šesto izdanje Revije u organizaciji ovog čakovečkog plesnog studija predstavilo je plesna umijeća sedam Vivoninih skupina te deset gostujućih skupina.

Voditeljica programa bila je Lea Goričanec koja je na početku predstavila ciljeve ove Revije, donatore i pokrovitelje, te medije. Uz plesače Vivone u programu su nastupili brojni gosti: SRD Backstage (Zaprešić), PK Ivančica (Ivanec), UDT Gombalište (Zagreb), PS Atomi (Goričan), FPS M-FIT (Novi Marof), PS Point (Samobor), PMS Lena (Varaždin), PS Jumb (Koprivnica), PK Plan B (Varaždin), PK Balans (Sveta Nedelja) i PS Crazy Hill (Ludbreg).

U  dvorani čakovečkog Centru za kulturu promovirana je na najljepši mogući način plesna umjetnost te različiti stilovi plesa. Vivona trenutno okuplja 120 plesačica i plesača u dobi od 4 do 18 godina. Voditelji i koreografi su Karmen Kovačević Jambor, Ivana Pečarko, Petra Kovač i Tajana Vidović.

Sve Vivonine koreografije publika će moći vidjeti 21. lipnja u 18 sati na Trgu u Čakovcu u sklopu 5 Dance Streetforma, a osim toga Vivona će još nastupiti na Državnim susretima u Velikoj Gorici,  te u Koprivnici na Plesodromu.

(Miljenko Dovečer, Foto : FB Vivona)