MLADEN GRUBIĆ UREDNIK, A MURALIST IZDAVAČ MONOGRAFIJE NK RUDAR (tekst Zlatko Rihtarec, foto Tin Tomanić)

Udruga „Muralist“ povodom 70. obljetnice NK “Rudara” priprema monografiju kluba koja bi trebala izaći na samu obljetnicu 2015. godine. S obzirom na veoma zahtjevan i opsežan posao u njega se krenulo već sada kako bi on na vrijeme bio završen. Kako je u tome potrebno iskustvo, a da bi taj zahvat bio dobro odrađen, Muralist  je pojačao naš serjonski poznati novinar i dugogodišnji član Rudara, gospodin Mladen Grubić – Gudrum, koji će biti urednik monografije.

 Neobično nam je drago što je pristao pomoći u tome s obzirom na njegovo iskustvo na tom polju rada.

Mladen već godinama nije u našem gradu. Potreba za poslom odvela ga je na drugi kraj Međimurja u Kotoribu , gdje i danas živi, ali često posjećuje naše mjesto kao i utakmice Rudara, pa smo ga tako i ove subote vidjeli i susreli na našoj utakmici.

 Zajedno sa gosp. Grubićem na ostvarivanju tog  zahtjevnog projekta raditi će još Rajko Tomanić-Puki te Zlatko Rihtarec-Mitić. Sigurno je da će nam u tom poslu biti potrebna i pomoć naših mladih snaga, fotoreportera Tina Tomanića te snimatelja Elia Potočnika.

Ovim putem uredništvo Muralista poziva sve bivše igrače ,trenere i navijače kluba, koji  posjeduju neke dokumente ,fotografije ili bilo kakvu dokumentaciju koja se dovodi u vezu sa NK “Rudar” ,da se jave nekom iz ekipe na slijedeće mobitele:

Rajko Tomanić-Puki   098 294046

Zlatko Rihtarec-Mitić 099 5983387

Dokumenti i fotografije će se skenirati i biti vraćeni njihovim vlasnicima.

Uvjereni u vašu punu suradnju u ostvarivanju ovog opsežnog projekta, unaprijed vam zahvaljujemo.