Mlada talentirana glazbenica Dorotea Živolić DOX objavila spot za svoju prvu pjesmu

Zovem se Dorotea Živolić, umjetničko ime DOX, imam 22 godine, rodom sam iz Poreča. Glazbom se bavim skoro cijeli život, dakle od 8. godine. Završila sam osnovu i srednju glazbenu školu, smjer harmonika i solo pjevanje, a usporedno sam završila i turističku školu – HTT. Uz glazbu jedno vrijeme sam se bavila i modelingom uz agenticu Vanju Rupenu s kojom sam ostala u odličnim odnosima.

Tekst moje prve pjesme sam napisala doslovno u 5 minuta, a dio su dodali MC Stojan i Dragan Arsenijević (Napoleon music) s kojima sam u suradnji i napravila svoju prvu pjesmu. Pjesma govori o današnjem ljubavnom trendu, gdje nitko ne želi biti u vezi a opet se u većini slučajeva ponašaju kao da jesu u vezi. Danas je jako teško pronaći lojalnu i vjernu osobu s kojom bi dijelili život.

Spot su snimili Lumiere Production iz Rijeke. Dečki koji su snimali spot su vrlo profesionalni, kreativni i bilo je stvarno zabavno raditi s njima, a spot je, po mišljenju većine koja ga je pogledala, ispao genijalan. I ja osobno sam jako zadovoljna sa finalnim rezultatom. Spot je rađen na temu filma “Mr. And Mrs. Smith” pošto mi je to jedan od omiljenih filmova. U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje i fitness trener Silvio Krstanović koji mi je ujedno i odličan prijatelj.

VIDEO:

Link na instagram: https://www.instagram.com/dox__official/

Dorotea Živolić